torstai 8. elokuuta 2013

Sataa, sataa ropisee...

Sadevaatteiden hankinta alkaa olla ajankohtaista kelien puolesta ja nyt kun hoitokin on aloitettu. Tosin en kyllä tiedä tarvitaanko varsinaisia kuravaatteita välttämättä, koska meillä on syksyksi Popin vk-haalari teipatuilla saumoilla varustettuna. Jotenkin olen kuitenkin sen verran epäuskoinen sen vedenpitävyyteen jos lapsi istuu kunnolla lätäköissä, että ajattelin hankkia myös perinteisen sadeasun. Meillä on viime keväänä ollut käytössä 80 senttinen kuravaatesetti, joka vielä tällä hetkellä menee päälle, mutta ei varmaan ihan koko syksyä. 

Niimpä päädyin eilen selailemaan nettikauppojen tarjontaa ja MiniMintistä löysin tämän Racoonin sadevaatesetin. Setti sattui sopivasti olemaan tarjouksessa, joten klikkasin sen ostoskoriin. Voi että kun sitten rakastan tätä nettikauppojen helppoutta ;)

(Kuva: minimint.fi)

Tilasin puvun koossa 92 ja toivon että menisi sitten päälle vielä ensi keväänäkin. Näiden Racoonin vaatteiden pitäisi ilmeisesti aika hyvin vastata kokoaan, joten luulen että setissä on hyvin kasvunvaraa.

Hankitteko te vielä lapsille erikseen perinteiset kuravaatteet vai oletteko pärjänneet pelkällä laadukkaalla välikausihaalarilla?

-Emmi

4 kommenttia:

  1. Mä olen yksi nettikauppojen suurkuluttaja, milloin sitä oppii :DDD Mutta tuo puku on ihana ! :)
    Meillä käytössä perinteiset kuravaatteet, mielestäni niin paljon helpommat. Hoidossa esimerkiksi kun likastuu niin hoidosta mukaan, kotona pikainen huuhtelu ja kuivaus ja seur.pv taas mukaan. :) Viikonloppuna perusteellinen pesu kun hoitokassi kotiutuu... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama juttu täällä, ihan koukussa nettishoppailuun!! :) Kiitos vinkeistä, mäkin luulen että hoidossa on kätevämmät nuo kurapuvut:)

      Poista
  2. Söpö sadepuku!

    Meillä oli keväällä kurahousut käytössä, kun neiti vielä konttaili. En usko että enää syksyllä kamalasti tulee kurahousuja käytettyä (meillä vk-puvut on vedenpitäviä).

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on syksyksi popin haalari jo valmiina, mutta ajattelin että kurikset on nyt hoidossa kätevämmät :)

    VastaaPoista