lauantai 24. elokuuta 2013

Loppuviikon touhuja

Melkoisen kiirettä pitänyt tämä viikko ja eilen olikin ihana hakea S hoidosta ja päästä aloittamaan viikonloppu. Pitkästä aikaa ihana kun ei ole mitään suunniteltua ohjelmaa koko viikonlopuksi. 

Viikolla ehdittiin S:n kanssa yhtenä iltana äitini kanssa kaupungille pyörimään. Käytiin syömässä, katsomassa sorsia lammella ja veneitä satamassa.


Sorsat olivat kiinnostavia, harmi kun ei ollut pullaa mukana.


S alkaa olla melkoisen nopea liikkeissään ja koko ajan sai melkein pitää kädestä kiinni. Kaikkea kiinnostavaa löytyy ympäriltä ja sännätään samantien katsomaan. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...


Tänään herättiin aamulla kahdeksan jälkeen. Iskä lähti aamupäivästä ulos hommiin ja me S:n kanssa jäätiin sisälle siivoilemaan ja pyykkäilemään. Iltapäivällä tytön päikkäreiden jälkeen mummi tuli meille ja lähdettiin yhdessä käymään kaupoilla ja syömässä kaupungilla. 


Huomenna tiedossa pyykinpesun jatkamista ja pihalla varmaan touhuillaan kaikenlaista. Kirpparipöytäkin olisi varattuna taas ensi viikolla ja kirppiskamoja täytyisi myös ehtiä katsomaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Emmi

2 kommenttia:

  1. Moikka Emmi!

    Olipas hauska löytää tämä sun blogi ihan sattumalta. Kaunis koti teillä, ihania käsitöitä ja ennen kaikkea suloinen S! Meidän S on nyt puolivuotias niin mukavaa seurailla täältä blogista hiukan isomman tytön touhuja. :) Aurinkoista syksyn jatkoa!

    t. Hensku

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tosi kiva että löysit tänne ja jätit kommenttia, piristi päivää kummasti! :) Meidän tytöillä onkin sitten aika tarkalleen vuosi ikäeroa, kun meidän S täyttää ensi viikolla 1,5v. Aurinkoista syksyä teillekin ja tervetuloa lueskelemaan tänne toistekin! :)

    VastaaPoista