keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lankahamsteri vauhdissa

Jokin aika sitten kauppareissulla Prismassa ajauduin tutkimaan lankaosastoa ja bongasin tätä Novitan kaiku lankaa tarjouskorista alennettuna. Lankahamsterina hamstrasin neljä kerää ostoskärryyn samantien. 

Tykkään neuloa tällaisia paksumpia lankoja, mutta usein en ole raaskinut niitä ostaa kalliin hinnan vuoksi. Tulipahan taas täydennettyä lankavarastoja joita on taas hyvä ruveta syksyn tullen kuluttamaan. Nyt lupaankin näin julkisesti olla ostamatta yhtään uutta lankaa tänä syksynä ennenkuin vanhat varastot on tyhjennetty.


Nyt yritänkin pähkäillä mitä alkaisi näistä tekemään. Itselle saisi aika ihanat muhkean myssyn ja kaulurin talveksi tai sitten suloinen pieni torkkupeittokin näistä syntyisi. Myös neulotut tyynynpääliset olisi aika ihanat... Vaikeaksi menee, mutta eiköhän näistä jotain saada syntymään.

Emmi



2 kommenttia:

  1. kannattaa kirjautua novitan sivuille ja tilata sieltä noita lankoja suoraan. viimeksi kun itse tein tilausta niin siellä oli tuollaista kaikulankaa todella hyvässä tarjouksessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olenkin Novitan sivuille kyllä jo liittynyt mutta eipä ole koskaan tullut ostettua lankoja sieltä, täytyykin tarkkailla kun seuraava lankatarve iskee ;)

      Poista