torstai 30. toukokuuta 2013

Huono äiti

Nyt on opiskelut tältä keväältä paketissa ja pääsee iltaisin keskittymään ihan johonkin muuhun kuin koulutehtäviin. Viime aikoina olen potenut melkoista huono äiti-syndroomaa. Erityisesti tänään tunsin piston sydämessäni kun tulin kotiin vasta puoli yhdeksältä illalla ja tyttö oli jo nukkumassa ja aamulla lähdin ennenkuin tyttö ehti herätä. Mutta onneksi nyt on muutosta luvassa kun koulukiireet on ohi! Kesän ajan olen ajatellut tehdä taas mahdollisuuksien mukaan kevennettyä työviikkoa ja panostaa kaiken ylimääräisen energian S:n kanssa touhuamiseen.

 Jos katsotaan jo hiukan syksyyn, niin elokuun alusta meillä alkaa taas uuden opettelu kun S lähtee päivähoitoon. Viime viikolla kolahti päivähoitopäätös postilaatikosta ja vastoin aiempaa ajatustani S aloittaakin hoidossa perhepäivähoitajalla. Mua jännittää jo nyt ihan kauheasti! Onneksi sinne on vielä matkaa ja kesä saadaan pitää tyttö vielä kotihoidossa.

Huomenna olisi tiedossa ylppärikakkujen tekoa. Olen luvannut tehdä kolme täytekakkua lauantaisiin juhliin, toivotaan että onnistuvat hyvin!

-Emmi


..tuli nyt vähän tylsä kuvaton postaus, kamera on ollut viime aikoina jossain teillä tietämättömillä ja tämä blogi raasukin melkoisen huonolla hoidolla.. Parannusta lupaan näihinkin molempiin! :)


4 kommenttia:

  1. Meillekkin tuli hoitopäätös tällä viikolla. Elokuun alusta olisi siis tarkoitus viedä AJ perhepäivähoitoon. Haettiin paikkaa vaan 15 päivälle kk kun meidän äiti haluaa olla AJ:n kanssa muutaman päivän viikossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä aika ihanne tilanne, ettei tarvi olla joka päivä hoidossa :) Mekin varmaan ekat pari viikkoa mennään muutamalla päivällä viikossa, että tottuu uuteen paikkaan ensin kunnolla jne..

      Poista
  2. Kiva blogi sinulla, löysin tänne Kideblogien fb-sivujen kautta.

    Liityin lukijaksi :)

    http://elinamaista.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi! :) Täytyy tulla vastavierailulle :)

    VastaaPoista