tiistai 28. toukokuuta 2013

Uusi leikkipaikka ja kenkäostoksia


Viikonloppuna rakennettiin iskän kanssa S:lle hiekkalaatikko. Myös meidän vanha keinu on saanut uuden värin pintaansa ja on nyt kuin uusi. Nyt meillä on kiva leikkipaikka omassa pihassa. Hiekkalelujakin laatikosta löytyy jo ihan mukavasti.

Tyttö on jo melkoisen nopea liikkeissään ja ehtii kyllä vaikka mihin kun selän hetkeksi kääntää. Hyvin on tullut rohkeutta lisää ja uskaltaa jo lähteä itsekseen tutkimaan paikkoja kauemmaksikin. Eli vahdittava on jatkuvasti, ettei karkaa mihinkään vaarallisiin paikkoihin. 

Viikonloppuna käytiin ostamassa S:lle myös uudet kengät. Ensikenkiä mietin täällä jo jokin aika sitten, mutta vasta nyt päästiin kenkäostoksille. Tähän asti ollaan pärjätty ystävältä saaduilla sandaaleilla ja toisilla pienillä lainakengillä, mutta nyt alkoivat molemmat kengät käydä auttamatta liian pieniksi. Paikallisessa Anton&Nina- myymälässä on loppuunmyynti ja suunnattiinkin sinne edullisten löytöjen toivossa. Ostettiinkin tytölle sitten kahdet kengät, molemmat oli sen verran tuntuvassa alessa. Kesäksi S sai uudet sandaalit kokoa 19 (kuvassa) ja hiukan reilummat (koko 20) umpinaiset Superfitin kengät, jotka toivon mukaan menee jalkaan vielä syksylläkin. 

Tämä viikko on melkoista hulinaa, töissä kiirettä ja torstaina vielä viimeinen tentti ennen kesälomaa opiskeluista. Viikonloppuna olisi sitten tiedossa juhlintaa ylppäreiden merkeissä. Mukavaa viikkoa!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti