maanantai 6. toukokuuta 2013

Kevätjuttuja

Kevät on saapunut! Tänään on ollut ensimmäinen kunnon lämmin päivä. Iltaisin on ihana kiertää pihalla kukkapenkit ja huomata mitä sieltä on tänään noussut. Krookukset kukkii nyt kauneimmillaan, pionit, kuunliljat ja komeat maksaruohot puskee pieniä alkuja näkyviin ja tulppaanien ja helmililjojen kukintaa odotellaan. 



S:ää kiinnosti krookukset kovasti.


Meidän koko viikonloppu meni tehdessä polttopuita. Nyt alkaa olla melkoiset pinot klapeja valmiina, vaikka vielä on puita jäljelläkin. Klapeja tulee sen verran paljon, etä ei ihan hetkeen pitäisi loppua kesken. S viihtyi hyvin menossa mukana, sahanpuru oli tosi mielenkiintoista ja sitä oli kivaa pyöritellä käsissä.



S on nyt parin viikon ajan nukkunut enää yhdet parin tunnin päikkärit koko päivänä. Nyt on vielä nukkunut ulkona vaunuissa, mutta välillä tuntuu olevan sen kanssa melkoista taistelua. Nyt on taas kuitenkin viime aikoina sujunut paremmin. Aion nukuttaa tyttöä kuitenkin ulkona niin pitkään kuin vaan onnistuu, se on niin helppoa kun voi itse puuhastella ulkona omia juttuja tytön päiväunien ajan.

Nyt pari päivää töitä, loppuviikoksi onkin paljon ohjelmaa tiedossa. 

Mukavaa viikkoa!

-Emmi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti