keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuna

Me vietettiin vappua kotona lähinnä pihahommien parissa. Tosin vappuaatto meni melkein sisällä oleskellessa huonon sään vuoksi, mutta tänään vietettiin koko päivä ulkona. Vappuaattona syötiin tortilloja ja paistettiin myös perinteiseen tapaan munkkeja.


Siskon perhe oli meillä vappua viettämässä. Lapsilla riitti hauskaa ilmapallojen ja leikkien parissa. Nyt alkaa olla kivaa kun serkukset rupeaa jo ihan oikeasti leikkimään keskenään. 



Saatiin tänään terassien pesu ja öljyämisurakka suoritettua. Käsiteltiin terassit Tikkurilan puuöljyllä sävyllä piki. Kyllä taas lopputulos palkitsi, aikamoinen sävyero vanhaan nähden. Kyllä sitä kummasti parissa vuodessa väri haalistuu.


Nyt on terassit valmiina kesään! Tänään napsin muutamia kuvia valmiista lopputuloksesta. Saatiin jo viime viikolla tuo ihana uusi sohva kotiin ja nyt päästiin asettelemaan se kunnolla paikoilleen. Sohva on tosi kiva myös sen puolesta että sen voi asetella usealla eri tavalla kun se on paloista koottu. Tuohon rahin päälle täytyy etsiä jostain iso tarjotin ja pari uutta isoa kukkaruukkua täytyy hakea myös kesäkukille.





Takaterassille saatiin myös kalusteet paikoilleen. Nyt vaan odotellaan niitä lämpimiä ilmoja, että pääsee terassit kovaan käyttöön! ;)

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Voi noita kahta;)S tädillä ihan kyyneleet valuu silmistä:)

    VastaaPoista
  2. Käy toki lukemassa oma blogini osoite on: aada-vuokkis.blogspot.fi
    T. S-täti

    VastaaPoista