tiistai 21. toukokuuta 2013

Pikku potilas

Meidän viime yö ei sujunut kovin mukavasti. S itkeskeli huoneessaan joskus yhdentoista aikoihin ja mentyäni katsomaan tyttö oli yltä päältä oksennuksessa. Kuumetta oli melkein 38 astetta. Melkoisen inhottava herätys pienelle. Aamulla oli vielä lämpöä, mutta muuten oli vointi jo parempi ja puurokin maistui hyvin. Viime viikolla tytöllä oli vatsa löysällä, mutta ajattelin sen menneen jo ohi kun viikonloppuna oli jo parempana, näköjään kuitenkin vielä joku pöpö jylläsi. 

Itselläni olisi ollut aamupäivä koulua, mutta jäinkin sitten pikkupotilaan kanssa kotiin. Kohta onneksi koittaa kesäloma opiskeluista niin pääsee täysillä keskittymään kaikkeen muuhun.



Iltapäivällä ei huomannut enään mitään poikkeavaa tytön olotilassa ja päästiin uloskin. S ei enää juurikaan konttaile ja ulkona onkin mukava tepastella kävellen menemään. Iltapäivällä mummi poikkesi kahville ohikulkumatkalla ja nautiskeltiin päiväkahvit ulkona. Illalla tytön mentyä nukkumaan sain vihdoin kasvimaallekin jotain kylvettyä, niistä lisää huomenna! Nyt kiireen vilkkaa unten maille, huomenna työpäivä edessä.

Mukavaa viikkoa!
-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti